Snijbloemengroothandel De Rijcke
Uw partner in vertrouwen voor de professionele bloemenhandelaar

Dagverse bloemen van topkwaliteit zijn de sleutel tot het succes van de florist. Uw klanten eisen van u het allerbeste. Om aan hun hoge eisen te voldoen, vertrouwt u op uw leverancier. Snijbloemengroothandel De Rijcke selecteert alleen het beste voor u. Met ons performant inkoop- en verkoopbeleid en onze klantgerichte communicatie brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Zo zijn u en uw klanten zeker van de beste kwaliteit.

Onze 4 pijlers:

KWALITEIT - INNOVATIE - CREATIVITEIT - PARTNERSHIP

Cash & Carry

In onze Cash & Carries in Wetteren en Munsterbilzen vindt u een kleurrijk en uitgebreid aanbod dagverse snijbloemen en decoratiegroen. Hier vindt u de inspiratie en creativiteit die uw klanten van u verlangen. Onze adviseurs staan u bij met advies op uw maat.

Lees meer

Reserveren

Reserveer vooraf uw snijbloemen en decoratiegroen. Telefonisch, via fax of online. Online ziet u de producten die op dat moment in stock zijn. Na uw reservering komt u ze halen wanneer u dat wenst. We zetten ze voor u klaar.

Lees meer

Bestellen

Bestel uw snijbloemen en decoratiegroen op voorhand bij onze inkoopafdeling. Telefonisch, via fax of online. Tot vlak voor de veiling. Zo bent u zeker van uw bloemen op de dag dat u ze nodig heeft.

Lees meer

Presales

Vanuit uw zaak bent u virtueel aanwezig op de veiling in Nederland. Via een unieke formule krijgt u onrechtstreeks toegang tot onze inkoopafdeling en ontdekt u het volledige dagaanbod. Online koopt u mee op de klok, dit tegen onklopbare prijzen.

Lees meer

Nieuws
Datum:Titel:
Link naar g-fresh filmpje G-fresh
Hulp op afstand Hulp op afstand

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij De Rijcke!

Schrijf in op de nieuwsbrief!

inschrijven