Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cash & Carry

Verleid uw klanten met een uniek assortiment

Het selecte aanbod in uw bloemenzaak inspireert uw klanten. Kleuren en geuren zijn verbonden met emotie. Uw klant is op zoek naar het juiste boeket of de perfecte plant voor dat speciale moment. Daar doet u het voor. Een gevarieerd aanbod afgestemd op uw klantenprofiel is goed voor uw omzet.
In onze Cash & Carry in Wetteren vind u de producten en de creativiteit die u als vakman nodig heeft. Ontdek er een uitgebreid assortiment dagverse snijbloemen en planten alsook een complementair arrangement natuurlijke decoratiematerialen zoals mossen, schors, fruit,…

Doordachte productpresentatie
Ons gamma presenteren we in kleurblokken (wit, geel, rood, groen,…). Grote families zoals rozen en tulpen worden gegroepeerd. Zo ziet u ons aanbod in functie van de eindgebruiker: uw klanten. En maakt u de juiste keuzes.

Optimale condities
Tijdens het transport en in onze Cash & Carries bewaren we de snijbloemen en de planten  in optimale condities. We zorgen voor een ideale omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Zo is de kwaliteit en houdbaarheid van uw producten gewaarborgd.

Trendy inspiratiehoek
De nieuwste trends beleeft u in de patio. Iedere zes weken vindt u er de producten van de Dora Flora partners in een verrassende compositie. Laat u inspireren en speel snel in op de wensen van uw klanten.

Deskundig advies
Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Met kennis van zaken adviseren onze medewerkers u met advies op uw maat. En op die van uw klanten.

48435F0129-RIJC