Impression image

Aankopen.

Bij De Rijcke zijn we dagelijks in de weer zodat onze partners steeds kunnen genieten van onze kwalitatieve snijbloemen, planten en decoratie van over de hele wereld. Ons klein gepassioneerde team is gedreven en richt zich op klantenservice en kwaliteit. Naast het aanbieden van een breed, vers en exclusief assortiment, staat duurzaam ondernemen voorop.

Elke partner van De Rijcke kan genieten van onze offline en online service:

Cash & Carry

Een professionele florist zoals u heeft natuurlijk oog voor kwaliteit en wil de bloemen eerst keuren vooraleer ze worden aangekocht. Dit snappen wij volledig daarom bent u van maandag tot zaterdag steeds welkom in onze Cash & Carry, waar u uren kan ronddwalen om onze snijbloemen, planten en decoratie te beoordelen!

Elke weekdag (behalve donderdag) worden er verse snijbloemen en planten, rechststreek van op de veiling, geleverd in onze Cash & Carry. Hierdoor garanderen wij steeds versheid en kwaliteit aan al onze partners.

Heeft u vragen of wilt u een product bestellen dat u niet in de Cash & Carry vindt. Geen enkel probleem, in onze Cash & Carry zal er steeds een  medewerker aanwezig zijn die u met een glimlach zal verder helpen want een betrouwbare service zorgt voor een efficiënte en duurzame relatie met al onze partners!

In onze Cash & Carry kan u genieten van onze klantenkaart, per euro die u spendeert zal u een punt verdienen op uw klantenkaart waarmee u fantastische producten of kortingen kan verkrijgen. Wij belonen onze partners dus graag voor hun loyaliteit.

Met uw persoonlijke klantcode logt u eenvoudig in en heeft u direct toegang tot ons brede assortiment.

Wat u mag verwachten in onze Cash & Carry

 • Uniek assortiment
 • Doordachte productpresentatie
 • Advies & Inspiratie
 • Service & Exclusiviteit
 • Producten van topkwaliteit

Webshop: Cash & Carry

In deze webshop, vindt u onze actuele voorraad van in de Cash & Carry in Wetteren. In deze lijst vindt u ook producten die reeds onderweg zijn vanuit Nederland naar onze Cash & Carry, deze producten komen meestal tussen 15:00-19:00u (Aankomsttijden van de vrachtwagens worden vermeld via Whatsapp) aan. De online Cash & Carry opent om 20:00u ’s avonds en sluit om 14:00u ’s middags.

Ga naar de webshop


Webshop: Pre-sales

Wij begrijpen dat u steeds hevig in de weer bent om uw zaak te laten bloeien, dat u niet altijd de tijd heeft om alle bloemen, planten en decoratie in onze Cash & Carry uit te kiezen is vrij logisch. Geniet daarom van uw welverdiende vrije tijd door uw bloemen, planten en decoratie online te bestellen. In deze webshop vindt u een ruim en uniek assortiment, hier onderscheiden wij:

1. Rechtstreeks van de kweker/importeur:

We bieden onze partners de mogelijkheid direct vanuit Nederland in te kopen. Wil u rechtstreeks van de kweker/importeur aankopen? Geen enkel probleem, u heeft persoonlijk toegang tot onze inkoopafdeling waar u aan voordelige prijzen producten kan aankopen van onze kwekers/importeurs. We werken hiervoor samen met de beste bloemen- en plantenkwekers en garanderen u dan ook een kwalitatief hoogwaardig product.

Onze bloemen, planten en decoratie afdeling is open vanaf 13:00u, bestelt u voor 24:00u uw producten dan worden deze de volgende dag geleverd in onze Cash & Carry in Wetteren.

Geen tijd om uw bestelling te komen afhalen? Geen zorgen onze chauffeurs leveren graag uw bestelling  in uw winkel zodat er geen seconde van uw tijd verloren gaat … handig toch?

2. Voorraad in Nederland:

De afdeling aankoop uit de voorraad uit Nederland gaat open van 6:00u tot 12:00u. Deze producten worden dezelfde avond nog geleverd in onze Cash & Carry in Wetteren.

Deze voorraad is speciaal geselecteerd en aangekocht door ons, hier staan wij 100% achter. U vindt hier producten aan een voordelig tarief en aan kleinere hoeveelheden dan normaal.
Bv. Lelies La Bach zitten normaal per 60 stuks in een emmer maar hier vindt u deze aan 30 stuks per emmer.

Op deze voorraad zit een 100% versheidsgarantie, dit wil zeggen als er problemen zijn met de kwaliteit van de producten dan kan u binnen de 24u een foto doorsturen via mail of via Whatsapp. Wij zorgen ervoor dat dit vergoed of vervangen wordt.

Geen tijd om uw bestelling te komen afhalen? Geen zorgen onze chauffeurs leveren graag uw bestelling  in uw winkel zodat er geen seconde van uw tijd verloren gaat … handig toch?

Ga naar de webshop


Kwaliteit van producten

Bij De Rijcke staat kwaliteit centraal, we willen hoogstaande producten afleveren want we houden onze partners graag tevreden. Natuurlijk handelen we in levende producten waardoor het wel eens kan zijn dat een bloem/plant na de kwaliteitscontrole plots niet meer aan de eisen voldoet. Geen nood, stuur binnen de 24u een foto naar info@derijcke.be of Whatsapp ons en dan zorgen wij ervoor dat het product vervangen of vergoed wordt. Zo kan u steeds met een gerust hart onze producten aankopen!

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

 • Altijd het meest actuele assortiment
 • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
 • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
 • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
 • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
 • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry
Google Maps Locatie

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!