Impression image

Aankopen.

Aankopen kan bij De Rijcke op diverse manieren. Persoonlijk in onze centraal gelegen Cash & Carry, direct vanuit Nederland via pre-sales of in onze webshop. We maken het onze partners graag gemakkelijk.

Webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod. Zo bestelt u er verse producten uit onze Cash & Carry, van de klok of rechtstreeks van de kweker in Nederland. Maar ook eigentijdse accessoires en decoratiematerialen vindt u hier terug. Tevens heeft u de mogelijkheid te kopen vanuit onze voorraad, voordelig en inclusief versgarantie.

Met uw persoonlijke klantcode logt u eenvoudig in en heeft u direct toegang tot ons brede assortiment. U kunt uw bestelde producten binnen 24 uur afhalen in de Cash & Carry in Wetteren. Indien gewenst wordt uw bestelling binnen de Benelux uitgeleverd op een locatie naar keuze.

Ga naar de webshop

Cash & Carry

In de Cash & Carry in Wetteren vindt u een groot assortiment aan snijbloemen, planten en decoratiemateriaal. We importeren alleen de beste producten, direct van de kweker uit onder andere Nederland, Italië, Duitsland en Frankrijk. Dagvers en van zeer goede kwaliteit. Ook vindt u hier bloemen en planten van de klok, voordelig en snel in huis. In onze Cash & Carry geldt: betalen en direct mee naar huis nemen.

Wat u mag verwachten in onze Cash & Carry

 • Uniek assortiment
 • Doordachte productpresentatie
 • Advies & Inspiratie
 • Service & Exclusiviteit
 • Producten van topkwaliteit

Pre-sales

We bieden onze partners de mogelijkheid direct vanuit Nederland in te kopen. Of dit nu van de klok, uit voorraad of rechtstreeks van de kweker is. Zo heeft u persoonlijk toegang tot onze inkoopafdeling. Kiest u voor een aankoop direct van de kweker? We werken hiervoor samen met de beste bloemen- en plantenkwekers en garanderen u dan ook een kwalitatief hoogwaardig product. Indien u kiest voor een aankoop vanuit onze voorraad, dan is deze inclusief versgarantie.

Uw producten zijn altijd binnen 24 uur beschikbaar in onze Cash & Carry in Wetteren. Ook afleveren op een door u gekozen locatie behoort tot de mogelijkheden. Bij De Rijcke streven we altijd naar een korte levertijd.

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

 • Altijd het meest actuele assortiment
 • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
 • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
 • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
 • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
 • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry
Google Maps Locatie

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!