Amarcrinum

Amarcrinum.

(Crinodonna)

Amarcrinum

Kenmerken :

Lengte: 80-90 cm

Familie: Amaryllidaceae

 

De wetenschappelijke naam × Amarcrinum wordt toegepast voor die hybride planten op basis van kunstmatige kruisingen tussen de geslachten Amaryllis en Crinum , maar met ingang van maart 2014 de Wereld Checklist van de geselecteerde plant Families betrekking tot de naam als “niet-geplaatste”. Ze worden gekweekt als sierplanten in tuinen.

Er zijn diverse variaties mogelijk omdat veel soorten Crinum kan worden gecombineerd met een van de twee soorten Amaryllis hybriden met verschillende eigenschappen te produceren. In het algemeen zijn bijna alle kruisingen tussen geweest Crinum powellii en Amaryllis belladonna . Deze bolvormige tuin vaste plant heeft een brede, diepe groen, taai, leerachtig, strap-vormige bladeren tot 60 cm lang. De bloemkleur en identificatie groeiwijze zal variëren afhankelijk van de ouderlijke soorten zijn gebruikt om het kruis te maken, maar ze zijn allemaal zoet geurende als Amaryllis met de nette gewoonte van groenblijvende Crinum . Tijdens de late zomer losse bloemschermen van grote, geurende, roze trechtervormige bloemen worden gehouden op stevige stengels, ongeveer 10 tot 15 bloemen op elk.

Amarcrinum Amarcrinum

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!