Dahlia Ball Wizard of Oz

Dahlia Ball Wizard of Oz.

Dahlia

Dahlia Ball Wizard of Oz

Kenmerken:  

Lengte: 60-80cm 

FamilieAsteraceae 

 Een van de rijkst bloeiende Dahlia’s. De perfecte symmetrische bloemen van Wizard of Oz blijven maar komen, tot diep in het najaar is ze betoverend mooi (wel de uitgebloeide bloemen blijven verwijderen). In de periode juli tot november bloeit Dahlia ‘Wizard of Oz‘ met zachtroze bloemen, waarbij de rand van de bloemblaadjes wit zijn. Vooral in het centrum van de bloem is dat goed te zien. 

Bij voorkeur staat Dahlia ‘Wizard of Oz‘ op een zonnige plek, maar wat schaduw wordt goed verdragen. De grond dient goed doorlaatbaar te zijn. Dahlia ‘Wizard of Oz‘ verdraagt, net als alle andere dahlia’s, geen vorst. Plant dus niet voordat het gevaar voor (nacht)vorst geweken is. Na de bloei dienen de knollen gerooid, gedroogd en opgeborgen te worden tot het volgende voorjaar. 

Dahlia Ball Wizard of Oz Dahlia Ball Wizard of Oz

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!