Delphinium En Volkerfrieden

Delphinium en volkerfrieden.

Ridderspoor

Delphinium En Volkerfrieden

Kenmerken:

Lengte: 125cm

Familie: Ranunculaceae

Delphinium ‘Volkerfrieden’ (Ridderspoor) is familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is felblauw en de bloeitijd is van ongeveer juni tot en met augustus wanneer je direct na de bloei de planten terug snoeit bloeien ze vaak nog een tweede maal. Die nabloei is wel wat minder uitbundig. De hoogte van deze Delphinium is ongeveer 125 cm. Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin.

Plant ridderspoor ruim op voldoende afstand van elkaar zodat ze vrij staan en kunnen uitgroeien tot stevige, gezonde planten. Bij een te dichte stand is er meer kans op meeldauw. Slakken lusten in het voorjaar de uitkomende blaadjes. De Ridderspoor verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, af en toe vochtige voedselrijke grond.

Delphinium En Volkerfrieden Delphinium En Volkerfrieden

 

Keer terug naar al onze bloemen

 

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!