Gerbera Germini Suri

Gerbera Germini Suri.

(Germini)

Gerbera Germini Suri

Kenmerken :

Lengte: 50-70 cm

Familie: Asteraceae

Gerbera is een geslacht van planten in de familie Asteraceae. Het geslacht is vernoemd naar de Duitse botanicus Traugott Gerber, die een vriend was van Carolus Linnaeus. Er bestaan ongeveer 30 verschillende soorten gerbera’s in het wild in Zuid-Amerika, Afrika, Madagaskar en tropisch Azië.

Kleur is de kracht van Gerbera. Het is een plant met bloemen in de sympathieke oervorm, zoals een kind ze tekent. Tel daar frisse, heldere kleuren en vele vormen en maten bij op en het is duidelijk dat gerbera’s op pot binnenshuis niet voor niets terrein veroveren. Tot voor kort werd Gerbera alleen als kamerplant aangeboden, tegenwoordig is ze ook als tuinplant verkrijgbaar voor patio, balkon of terras. Er is zelfs een winterharde Gerbera.

Eén Gerberabloem bestaat eigenlijk uit zeer veel kleine bloemetjes. De buitenste lintvormige bloemetjes bepalen de vorm van de bloem. Het hart van de Gerbera bestaat ook uit kleine bloemetjes, maar deze zijn kokervormig.

Gerbera Germini Suri Gerbera Germini Suri

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!