Limonium Statice Donau Birds.

(Zee-lavendel)

Limonium donau birds

Kenmerken:  

Lengte: 20-70cm 

Familie: Plumbaginaceae

Limonium is een geslacht van 120 bloeiende plantensoorten . Andere leden van deze familie staan ​​ook bekend als zee-lavendel , statice , caspia of marsh-rozemarijn . Ondanks hun gemeenschappelijke namen, zijn de soorten niet gerelateerd aan lavendel of rozemarijn.

Zee-lavendel groeit normaal als kruidachtige vaste planten , die 10-70 cm lang worden van de wortelstok ; een paar soorten (voornamelijk in de Canarische eilanden) zijn houtachtige struiken tot 2 meter lang. Veel soorten bloeien in zoute gronden en komen daarom veel voor in de buurt van kusten en kwelders  en ook op zoute, gips en alkalische gronden.

Limonium donau birds Limonium donau birds

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!