Anigozanthos Red Led

Anigozanthos Red Led.

(kangoeroepoot)

Anigozanthos Red Led

Kenmerken :

Lengte: 40-90 cm

Familie: Haemodoraceae

Anigozanthos of kangoeroepoot komt uit Australië, de bloemen lijken op de voorpootjes van het dier. In het wild groeit de plant vooral in het zuidwesten, in de zeer droge omgeving van Shark Bay en Mount Baker. Daar kan Anigozanthos wel twee meter worden, maar de gekweekte versie houdt het wonder from Downunder een hanteerbaar en compacter formaat. Van de kangoeroepoot zijn sinds 1792 twaalf soorten gevonden. De kweekversie arriveerde rond 1803 in Europa in de vorm van zaadjes die met de Nicolas Baudin expeditie naar Frankrijk waren gekomen. Ze werden opgekweekt in de beroemde kassen en tuin van keizerin Joséphine in Malmaison. Het is een makkelijke woonplant die zo goed als onderhoudsvrij is en vrijwel non-stop bloeit.

Anigozanthos Red Led Anigozanthos Red Led

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!