Home Bestellen & betalen

Bestellen & betalen

“De Rijcke is een hecht familiebedrijf met een passie voor kwaliteit en klantgericht handelen.” – Wout van der Gugten

De Rijcke is een bedrijf met historie. Wat in 1968 begon met lijnrijden, groeide in 1991 uit tot de bescheiden versie van de groothandel die De Rijcke vandaag de dag is. Met hard werken en dankzij oog voor kwaliteit groeide De Rijcke al snel door en opende in 1992 de Cash & Carry in Wetteren.

Service & Kwaliteit

Al sinds jaar en dag staat De Rijcke bekend om haar inspirerende assortiment, aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijke aanpak. Professionaliteit wordt hierbij uiteraard niet uit het oog verloren. In 2017 kwam de Rijnsburgse familie van der Gugten aan het roer te staan. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bloemen- en plantenbranche bleven de oorspronkelijke kernwaarden van De Rijcke overeind staan.

Duurzaamheid voorop

Het kleine gepassioneerde team van De Rijcke is gedreven en richt zich op service en kwaliteit. Naast het aanbieden van een breed, vers en exclusief aanbod, staat duurzaam ondernemen voorop. Zo draagt De Rijcke onder meer bij aan het scheiden van afval door de gratis inname van plastic en karton in de Cash & Carry.

Goedemiddag, kan ik u helpen?

Wout van der Gugten, Zaakvoerder