Home Bloemengroothandel De Rijcke | Cash & Carry en Webshop

Bloemengroothandel De Rijcke

Wij zijn een bloemengroothandel voor de professionele bloemist met een compleet assortiment bloemen, planten, accessoires en bloemisterij artikelen.

Elke partner van De Rijcke kan genieten van onze offline en online service.

In onze Cash & Carry in Wetteren kunt u van maandag tot en met zaterdag ons assortiment bekijken. Hier zijn altijd medewerkers beschikbaar die u kunnen helpen met uw vragen, die u kunnen adviseren en inspireren.

Daarnaast hebben onze partners via de webshop en app altijd realtime toegang tot ons complete assortiment. Bestellingen in de webshop kunnen worden bezorgd of kunnen worden opgehaald in onze Cash & Carry.

Onze partners hebben ook de mogelijkheid om direct in te kopen van de kweker/importeur. Dankzij onze expertise en contacten betaalt u de voordeligste prijzen voor uw producten.

Meer weten of partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

De Rijcke BVBA - Dé Cash & Carry voor de professionele florist
Bloemen bij De Rijcke BVBA
De Rijcke bezorgd tot in uw bloemenwinkel

Cash & Carry

Voor een professionele florist is het belangrijk om de bloemen en planten te bekijken alvorens ze aan te kopen. Dit is mogelijk in onze Cash & Carry in Wetteren. Van maandag t/m zaterdag kunt u in onze Cash & Carry ons complete assortiment bekijken.

Elke werkdag (behalve donderdag) worden er verse snijbloemen en planten, rechtstreeks van de veiling, geleverd in onze Cash & Carry.

In onze Cash & Carry kunt u genieten van onze klantenkaart, per euro die u spendeert zal u een punt verdienen op uw klantenkaart waarmee u fantastische producten of kortingen kan verkrijgen.

Webshop

Naast onze Cash & Carry kunt u ook in onze webshop de actuele voorraad van de Cash & Carry bekijken. Via de webshop kunt u een bestelling plaatsen die opgehaald kan worden in de Cash & Carry of u kunt ervoor kiezen om de bestelling door ons te laten bezorgen.

Bestellingen die voor 12:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog bij u afgeleverd.

Benieuwd naar ons assortiment ? Vraag dan vrijblijvend een logincode aan voor onze webshop.

Met uw persoonlijke klantcode logt u eenvoudig in en heeft u direct toegang tot ons brede assortiment.

Rechtstreeks inkopen bij de kweker

We bieden onze partners de mogelijkheid direct bij de kweker/importeur aan te kopen.

Daarom werken we samen met de beste bloemen- en plantenkwekers en garanderen u dan ook een kwalitatief hoogwaardig product.

Daarnaast kunt u via ons ook direct van de klok inkopen. Dankzij onze contacten en expertise krijgt u de voordeligste prijs voor uw producten.

Goedemiddag, kan ik u helpen?

Wout van der Gugten, Zaakvoerder

Partner aanvraag doen

  • Exclusieve toegang tot Cash & Carry van ruim 5000m2

  • Exclusieve toegang tot Webshop

  • Persoonlijk advies

  • Ophalen of bezorgservice

  • Bestelling op maat