Impression image

Event: Flower Time 2019.

Flower Time 2019

Van 14 augustus tot 18 augustus kan u weer genieten van Flower Time op de Grote Markt van Brussel.

Wat is Flower Time?

Internationale topfloristen zetten het Brusselse Stadhuis in de bloemetjes. Meer dan 100.000 bloemen, dertig florale kunstenaars en dertien pareltjes van historische zalen! De makers van het Brusselse Bloementapijt en de Floraliën slaan deze zomer opnieuw de handen in elkaar voor Flowertime. Een must voor alle bloemen- en architectuurliefhebbers!

Een droomtuin in het Stadhuis

Om de twee jaar, afgewisseld met het Bloementapijt op de Grote Markt, wordt het Stadhuis van Brussel opgeluisterd door Flowertime.

Het prachtige gebouw wordt omgetoverd tot een idyllische wandeling. De hal, de gangen, de kantoren, de vergaderzalen en de ontvangstruimtes worden versierd met tientallen unieke en verrassende bloemenarrangementen. Deze betoverend kleurrijke en welriekende kunstwerken worden gecreëerd door landschapsarchitecten en bloemenkunstenaars met internationale faam.

Het initiatief van professionals

Flowertime wordt georganiseerd door de Stad Brussel en de vzw Bloementapijt van Brussel, die om de twee jaar ook het prachtige tapijt op de Grote Markt verzorgt. De artistieke leiding van het evenement is in handen van de Floraliën.

Tickets

Via deze link kan u tickets bestellen: Tickets

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!