Impression image

Word Brand Ambassador.

Wij proberen steeds om onze partners de meest kwalitatieve en complete service en producten aan te bieden. Verder streven wij er ook steeds naar om de relaties met onze partners te perfectioneren zodat er een duurzame samenwerking tot stand kan komen. We zouden graag deze partnerships blijven uitbreiden en verbeteren en daar hebben we u, jawel U voor nodig!  

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u dit kan doen? Wel het is zeer simpel, word Brand Ambassador voor De Rijcke door ons aan te raden aan al uw connecties in de bloemen/plantenwereld. Voor elke nieuwe partnership die ontstaat door uw  aanbeveling, wordt u beloond voor uw loyaliteit met een shoptegoed van 100 Euro (Excl. BTW) in onze Cash&Carry/webshop (geen presales)! 

Jawel, u hoort het goed. Voor elke nieuwe partner die u aanbrengt zal u een shoptegoed van 25 Euro ( Excl. BTW) ontvangen. Als de nieuwe partner ook nog eens een aankoop doet ter waarde van minimum 300 Euro dan ontvangt u er nog eens 75 Euro (Excl. BTW) bovenop!  

Natuurlijk is dit niet enkel voordelig voor u maar ook voor uw connecties want elke nieuwe partner die een aankoop doet van minimum 300 Euro, krijgt 50 euro korting (Excl. BTW) op de volgende aankoop in de Cash&Carry/webshop (geen presales). 
Win/Win voor u en al uw contacten! 

Nog even enkele praktische zaken, zowel de Brand Ambassador als de nieuwe partner moeten ons contacteren via mail/Whatsapp/telefonisch of mondeling om ons op de hoogte te brengen van de  aanbeveling. De nieuwe partner zal eerst naar onze Cash & Carry moeten komen om geregistreerd te worden. Hierna zal de Brand Ambassador pas zijn korting verkrijgen. 
Ten tweede, een nieuwe partner is een bedrijf dat nog geen aankopen of meer dan 1 jaar geen aankopen heeft gedaan bij de Rijcke.  
Ten derde, de korting van 50 euro voor de nieuwe partner is enkel van toepassing op de eerste aankoop. 

Op deze manier willen wij onze duurzame relaties met al onze trouwe partners versterken! Word dus nu Brand ambassador en wordt rijkelijk beloond voor uw loyaliteit! 

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!