Tulpen

Over ons.

Specialisten met passie voor kwaliteitshandel

“De Rijcke is een hecht familiebedrijf met een passie voor kwaliteit en klantgericht handelen.” – Wout van der Gugten

De Rijcke is een bedrijf met historie. Wat in 1968 begon met lijnrijden, groeide in 1991 uit tot de bescheiden versie van de groothandel die De Rijcke vandaag de dag is. Met hard werken en dankzij oog voor kwaliteit groeide De Rijcke al snel door en opende in 1992 de Cash & Carry in Wetteren.

Service & Kwaliteit

Al sinds jaar en dag staat De Rijcke bekend om haar inspirerende assortiment, aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijke aanpak. Professionaliteit wordt hierbij uiteraard niet uit het oog verloren. In 2017 kwam de Rijnsburgse familie van der Gugten aan het roer te staan. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bloemen- en plantenbranche bleven de oorspronkelijke kernwaarden van De Rijcke overeind staan.

Duurzaamheid voorop

Het kleine gepassioneerde team van De Rijcke is gedreven en richt zich op service en kwaliteit. Naast het aanbieden van een breed, vers en exclusief aanbod, staat duurzaam ondernemen voorop. Zo draagt De Rijcke onder meer bij aan het scheiden van afval door de gratis inname van plastic en karton in de Cash & Carry.

Twee specialisten onder één dak

Sinds 2003 heeft De Rijcke haar krachten gebundeld met Alflora, groothandel in accessoires. Onder de naam Dora Flora bieden zij een totaalpakket van dagverse bloemen, exclusieve planten en bijbehorende accessoires. Alles van een topkwaliteit en met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Dora Flora is gevestigd in Wetteren.

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie
Orchidee

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry
Google Maps Locatie

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving
Dahlia

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!