Godetia Clarkia White

Godetia Clarkia White.

Onagraceae

Godetia Clarkia White

Kenmerken:  

Lengte: 100-150cm 

FamilieOnagraceae 

Het geslacht is genoemd naar de Amerikaanse ontdekkingsreiziger William Clark (1770-1838). Clarkia is een geslacht van ongeveer 40 soorten uit de teunisbloemfamilie (Onagraceae). Vrijwel alle geslachten komen van nature voor in Noord-Amerika. Slechts de soort Clarkia tenella komt van nature voor in Zuid-Amerika.
Het geslacht bestaat uit eenjarige planten met een maximale hoogte van 1,5 m. De enkelvoudige smalle bladeren zijn afhankelijk van de soort 1-10 cm lang. De bloemen bestaan uit vier kroonbladen en vier kelkbladen.

Een opgaande en stevige plant die goed tegen droge plekken kan. Staat het liefst in de zon en best op arme grond planten of zaaien, des te rijker is de uiteindelijke bloei. Dus niet bemesten!

Godetia Clarkia White  Godetia Clarkia White

Keer terug naar al onze bloemen

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!