Impression image

Uitbreiding decoratie-afdeling in de Cash&Carry.

Uitbreiding van de decoratie-afdeling
van onze Cash & Carry

Sinds begin september zijn we onze decoratie-afdeling aan het vervolledigen zodat we de vraag naar deco artikelen kunnen opvangen als Alflora weggaat. Onze voorraad (in de Cash&Carry )bleef vrijwel beperkt tot de essentiële producten omdat Alflora uitverkoop deed op al hun producten en we wilden voorkomen dat er een ‘dode voorraad’ ontstond in onze Cash&Carry.

Vanaf januari zal dit veranderen…


1. De midden ruimte (aan de wc’s) zal worden omgebouwd zodat er hier ook voorraad kan worden neergezet. Dit is ongeveer 400m² dus er is plek genoeg om een grotere voorraad aan decoratie te gaan neerzetten.

2.Verder werken wij ook samen met verschillende decoratie/glaswerk/zijdebloemen leveranciers om ons assortiment uit te breiden en zullen wij ook rond tafel zitten met Oasis België.

3. Er zullen ook een paar kleine aanpassingen aan het pand gemaakt worden zodat uw winkelervaring vlotter en aangenamer wordt.

4. Help ons! Vindt u dat bepaalde producten ontbreken in onze voorraad, laat het ons dan zeker weten dan zorgen wij ervoor dat deze zullen worden aangevoerd!

Tip: Onze volledige voorraad aan decoratie is wel steeds terug te vinden op onze webshop. Als u bepaalde artikelen niet vindt in onze Cash&Carry is de kans groot dat ze wel op onze webshop staan en dat u ze snel en goedkoper kan bestellen. Combineer dit met onze Vliegende Hollander service, voor 11u bestelt = ’s middags in de Cash&Carry!

Ten slotte willen wij alle partners bedanken voor het vertrouwen en wensen wij u veel succes tijdens de drukke feestdagen!

Team De Rijcke

Bent u florist?

Dan maken we graag kennis! Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve en kwalitatief hoogwaardige planten en bloemen. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we spreken u graag persoonlijk.

Meer informatie

De toekomst is nu!
Bestel eenvoudig online

  • Altijd het meest actuele assortiment
  • Planten, bloemen en decoratiemateriaal van topkwaliteit
  • Producten uit de Cash & Carry, van de klok of direct van de kweker
  • Eenvoudig bestelproces en scherpe prijzen
  • Inkopen in elke gewenste hoeveelheid
  • Uw aankopen binnen 24 uur beschikbaar in de Cash & Carry

Kom langs in de Cash & Carry

Routebeschrijving

Nieuwtjes en aanbiedingen

De laatste nieuwtjes op het gebied van planten en bloemen ontvangen? Met onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Meld u aan en laat u inspireren!